Wednesday, February 19, 2020
Home Page Testimonies About Us Supporting Us Photos Videos Newsletters english Upcoming projects Contact Us

Hosea Ministry International

Uutiskirje
18.12.2017

img18dec2017news01.jpg
UUTISKIRJE

Joulukuu

2017


2017 JOULUTERVEISET KAIKILLE UUTISKIRJEEN LUKIJOILLE!

Vai pitäisikö sanoa, että trooppisen kosteat terveiset! Ensin nimittäin pyörähi taifuuni Ramil marraskuun alussa ja aiheutti yllätystulvat, ja heti sen jälkeen taifuuni Salome väen väkisin koetti tunkea kuokkavieraaksi ja muutti ilman niin kosteaksi, että vaatteet liimautuivat ihoon ja silmälasit huurtuivat sumuun. Salome kuitenkin teki äkkikäännöksen poispäin Mindorosta ja heitti vain yhtenä yönä kaatosaateen sekä kiukkuisesti helisytteli ikkunoita. Ettei elämä kävisi liian helpoksi saarella, kaksoistaifuuni Urduja päätti kulkea raivoisasti suoraan Mindoron saaren halki. Ilmeisesti Hosean työ ärsytti ilmavaltojen kaveria liikaa, sillä olemme saavuttaneet ihan uskomattomalta tuntuvia voittoja. Pelto, jota on vuosikaudet kynnetty ja kylvetty, on kypsynyt sadonkorjuuseen. Kiitos esirukousten, Urduja myös muutti sen verran suuntaa, että saamme ehkä vain hipaisun ja trooppisen matalapaineen, joka toki saa aikaan tulvasateet ja mutavyöryt, mutta rukous voi tämänkin kiusan voittaa.

Norjalainen nuorisoevankelista on urakoinut Hoseassa oikein kunnolla nuorten tiimin kanssa, ja tuloksia on syntynyt. Vankilat ovat avautuneet nuorelle miehelle, samoin valtion koulut. On mahtavaa, kuinka 1500 yläkoululaista ja lukiolaista huutaa yhteen ääneen: ”Jeesus, Jeesus, Jeesus on Herra” ja painaa päänsä rukoukseen. Toki alakoulutkin ovat avautuneet, ja ilmapiiri on yhtä vastaanottavainen. Tämän jälkeen kolme muuta koulua anoi, että hekin haluavat tätä samaa, ja sieltä pelastui 800 nuorta. He painoivat päänsä rukoukseen ja tunnustivat Jeesuksen Herrakseen. Nyt joku varmasti kysyy, miten on jatkon laita. Toki jatkohuoltokin on järjestetty. Ei meillä ole kapasiteettia tuhansille Hosea kirkoissa, mutta onhan runsaasti muitakin seurakuntia, joihin uskoon tulleet voidaan ohjailla. Olen aina iloinnut siitä, kuinka pääpastorillamme Soniolla on hyvät suhteet kaikkiin kirkkoihin. Yhteistyössä on voimaa! Kuulumme samaan Kristuksen armeijaan.

imgdec2017imgh01a.jpg
Oppilaat kuuntelevat saarnaa

Radioasemakin heräsi ihmettelemään, mitä saarella tapahtuu. Nathan sai tilaisuuden julistaa myös radiossa. Nuoret ovat innolla samastuneet omanikäiseensä, joka puhuu  palavasti heidän ikäluokkansa sydämen kieltä. Vanhakin tässä jo
innostuu! Tai no joo, en ole sentään vielä toinen jalka haudassa, ja jääväthän minulle vielä nuo iki-ihanat pikku koulukkaat, jotka pyörivät ympärillä kuin kananpoikaset, heille olen vieläkin rakas mummi. Ja toki aikuiset: Aasiassa kunnioitetaan vanhempia ihmisiä ja heidän sanansa painaa, eli olen ihan oikean ikäisenä oikealla paikalla.

Niin kuin edellisessä kirjeessäni mainitsin, seminaarin tuloksena oli Hengen vuodatus. Se rakensi hyvän perustuksen jatkolle, ja olen jälkikäteen saanut kuulla ihania todistuksia parantumisista. Kiitos myös Suomen ja Ranskan tiimille upeasta työstä vierailunne aikana. Työnne ei ole mennyt hukkaan vaan kantanut hyvän hedelmän. Teitä muistetaan lämmöllä ja innolla.

imgdec2017imgh01b.jpg
Joulusanoma Jeesuksesta

Kuulin myös todistuksen Sablayanin koulukkaamme äidiltä. Hänellä oli rintasyöpä, ja hänen piti mennä seuraavana päivänä leikkaukseen. Hän oli huolissaan sairaalamaksuista ja siitä, miten hänen yleensäkin käy. Syöpätapaukset eivät aina pääty onnellisesti. Äiti itki hillittömästi, kun lapsetkin ovat niin pieniä. Lohdutuksen sanat tuntuivat aika loppuunkuluneilta, joten rukoilin lyhyesti, että Herra tekee, miten parhaaksi näkee. Nainen kertoi, että kun meni leikkaukseen ja lääkäri otti vielä varmistukseksi röntgenkuvat, oli syöpäkasvain hävinnyt. Hänet todettiin täysin terveeksi. Jumala teki ihmeen! Tämä on nyt jo toinen samanlainen parantuminen. Toisen naisen tapauksessa kasvain oli jo iso ja näkyi ulospäin. Pieni vaatimaton rukous - ja kasvain katosi olemattomiin. Eikö meillä ole ihmeellinen Jumala!

En löydä sanaa kuvaamaan, mitä nyt tapahtuu. Kun Herra tuo viljan sisään, sitä tulee slummeista, vankiloista, kaikenikäisistä vanhoista nuoriin, aina valtion korkeisiin virkamiehiin asti. Saaren yllä on Jumalan siunaus, ja jokainen teistä on tässä siunauksessa mukana. Kiitos teille, jotka olette jaksaneet tukea rukouksin ja kannatuksin tätä työtä.

Sydämellisin kiitoksin, Anne

anne-sign.jpg

 

 

Lääkintämissiossa hoideltiin 450 potilasta. Vuokrasimme paikallisen linja-auton

kuljettamaan Gamotin mangya-heimolaisia Bulalacaon heimokirkkoomme, jossa

missio pidettiin, sillä monet lapset ja vanhukset olivat liian heikossa kunnossa

tehdäkseen matkaa jalan. Juuri nyt on flunssa-aika, ja monilla heimolaisilla on myös vikaa keuhkoissa. He asuvat vuorilla risumajoissaan, joissa on kylmää tällä hetkellä. Lisäksi heikko ravinto alentaa immuniteettia, joten kokonainen sairauksien kirjo oli meitä vastassa. Olen todella kiitollinen lääkärille ja hammaslääkärille. He raivasivat kiireiseen aikatauluunsa tilaa varta vasten Hosean lääkintämission tähden.

 

©2009-2020 Hosea Ministry International Ltd