Wednesday, February 19, 2020
Home Page Testimonies About Us Supporting Us Photos Videos Newsletters english Upcoming projects Contact Us

Hosea Ministry International

Uutiskirje
1.02.2017

img1feb2017news.jpg
UUTISKIRJE

HELMIKUU

2017


UUTISKIRJE HELMIKUU 2017

Tervehdys jälleen, rakkaat ystävät!

Aiemmassa uutiskirjeessäni mainitsin jo, että Hosea kutsui ryhmän nuoria sekä Suomesta että Norjasta vierailulle Filippiineille. Ryhmän johtajana toimi Nea Reis. Nämä ihanat nuoret kiersivät paikallisten nuorten ja työntekijöidemme kanssa monessa paikassa Mindoron saarella ja saivat paljon aikaan. He pitivät nuorisokonferenssin saarella ja palvelivat paitsi nuorten, myös aikuisten parissa sekä kaupungeissa että maaseudulla. Olen saanut todella hyvää palautetta heidän vierailustaan, erityisesti paikalliset nuoret kokivat saaneensa intoa, voimia ja uutta paloa. Hienoa nuoret, olen teidän panoksestanne todella kiitollinen. Alla on norjalaisen vieraamme, Nathan Osnesin kirjoitus matkasta.

Siunauksin,

anne-sign.jpg

 

imgfeb2017img01.jpg
Hosea lapsille kenkiä

Tervehdys Nathan Osnesilta, Norjasta:

Hei vaan,

Tätä kirjoittaessani istun kotonani Norjassa. Olen suunnattoman kiitollinen, että saan elää ja nähdä kaikkia ihmeellisiä asioita, mitä minun Jumalani tekee. Minulle ei ole suurempaa iloa kuin se, että näen Jumalan voiman koskettavan ja muuttavan jonkun ihmisen elämän. Ei ole mitään mahtavampaa kuin nähdä ihmisen antavan elämänsä Jeesukselle ja rakastuvan Häneen sydämensä pohjasta.
Hiljattain palasin kotiin lähetysmatkalta, jonka tein ensin Suomeen ja sieltä jatkaen Filippiineille. Matka alkoi Helsingistä. Minun täytyy sanoa, että rakastan pohjoismaiden ihmisiä koko sydämestäni. Helsingissä useat ihmiset antoivat elämänsä Jeesukselle, ja sain rukoilla näiden miesten ja naisten puolesta. Seuraavana päivänä neljä suomalaista ja minä matkustimme yhdessä Aasiaan. Rakastuin Filippiineihin ja tunsin oloni niin kotoisaksi siellä, missä monet olivat rikkinäisiä, isättömiä ja köyhiä. Matkalla vietetyt viikot olivat aivan mahtava seikkailu, jossa upeat ihmiset pelastuivat, parantuivat ja heidät kastettiin niin vedessä kuin Pyhällä Hengelläkin.

Muistan erään päivän, jolloin olimme nuorisofestivaalin aikaan rannalla ja minun oli määrä opettaa kasteesta. Ennen kuin aloitin, useat ihmiset tulivat eteen todistamaan siitä mitä heille oli tapahtunut muutaman viime päivän aikana. Eräs 13-vuotias poika, joka vuosi sitten oli menettänyt isänsä, kertoi kuinka Jumala oli koskettanut ja parantanut häntä. Puhuessaan hän alkoi itkeä. Monet muutkin todistivat Jumalan koskettaneen heitä. Eräs henkilö kirjoitti jälkeenpäin ja sanoi: ”Teidän kauttanne olen ymmärtänyt, että Jumala rakastaa minua aina. Se, että olen saanut viettää aikaa kanssanne, on ollut minulle kaikista suurin joululahja!” Kunnia Jumalalle!

imgfeb2017img02.jpg imgfeb2017img03.jpg
Kastetilaisuus merellä
Nuoret todistavat slummissa

Kun matkustimme useisiin kaupunkeihin ja vierailimme kouluissa, kirkoissa ja heimokansojen luona, tapasimme aivan mahtavia ihmisiä. Jumalan Henki liikkui ja olen edelleen sanaton kaiken sen edessä, mitä näin Hänen tekevän ihmisten elämässä. Tämä lähetysmatka oli varmasti paras kaikista, mitä tähän mennessä olen tehnyt, mutta paras on vielä edessä, sillä tiedän meneväni sinne takaisin. Siellä on paljon ihmisiä, jotka odottavat taivaan kosketusta, ja minun tavoitteeni on löytää heidät ja viedä heidät Jeesuksen tykö. Tavoitteeni on jättää heihin ikuisuuden kosketus, ja sen jälkeen heidän elämänsä on ikuisesti muuttunut. On sanoinkuvaamaton ilo katsoa silmiin ihmistä, jonka elämä on rikki mutta joka siinä hetkessä vastaanottaa elämän ja toivon! Meidän Jumalamme totisesti tekee työtä näiden ihmisten parissa.

Kiitos vielä kaikille teille, jotka olitte mukana tällä matkalla. Kiitos kaikille, jotka tuitte matkaa varoillanne tai rukouksin ja jotka rohkaisitte minua ja kumppaneitani. Rakkaat ystävät, muistakaa näitä filippiineillä tapaamiamme ihmisiä rukouksissanne.

 

Nathan Osnes, Norja

 

 

Lääkintämissiossa hoideltiin 450 potilasta. Vuokrasimme paikallisen linja-auton

kuljettamaan Gamotin mangya-heimolaisia Bulalacaon heimokirkkoomme, jossa

missio pidettiin, sillä monet lapset ja vanhukset olivat liian heikossa kunnossa

tehdäkseen matkaa jalan. Juuri nyt on flunssa-aika, ja monilla heimolaisilla on myös vikaa keuhkoissa. He asuvat vuorilla risumajoissaan, joissa on kylmää tällä hetkellä. Lisäksi heikko ravinto alentaa immuniteettia, joten kokonainen sairauksien kirjo oli meitä vastassa. Olen todella kiitollinen lääkärille ja hammaslääkärille. He raivasivat kiireiseen aikatauluunsa tilaa varta vasten Hosean lääkintämission tähden.

 

©2009-2020 Hosea Ministry International Ltd