Wednesday, February 19, 2020
Home Page Testimonies About Us Supporting Us Photos Videos Newsletters english Upcoming projects Contact Us

Hosea Ministry International

Uutiskirje
22.01.2018

img22jan2018news.jpg
UUTISKIRJE

TAMMIKUU

2018


UUTISKIRJE TAMMIKUUSSA 2018

Siunattua alkanutta vuotta 2018. Mennyt vuosi on ollut kiireinen, erityisesti olen
iloinnut nuorten herätyksestä, heidän kauttaan myös aikuisia on tullut uskoon.
Hosea on pitänyt jo monia opetuslapseus kursseja uskoontulleille.

Kiitos Suomesta ja Norjasta tulleille nuorille Evankeliumin julistajille
he eivät ole pelänneet astumista täysin erilaiseen kulttuuriin, tropiikin
kuumuuteen  ja yllätyksiin joita Evankeliumin kenttätyö tuo mukanaan.
Vuosien työ on tuonnut tuloksena sadonkorjuun.
Sadoittain nuoria on tullut uskoon. Katoliset koulut ovat avautuneet
Jumalan Sanan julistukselle, valtion virkamiehet ovat jättäneet elämänsä
Kristukselle. Muutokset ovat silmin nähtävissä. Kiitos kaikille esirukoilijoille,
ja työn tukijoille teidän osallisuutenne työhön on avannut siunauksen portit.

Runsain siunauksin,

anne-sign.jpg

imgjan2018a01aw.jpg imgjan2018b02ae.jpg
Heimolapset saivat ruokaa
Nita rukouspalvelussa

Joulukuussa sain taas mahdollisuuden lähteä Filippiineille yhdessä Nitan kanssa. Kun kuulin, ettei Nathan pääse meidän kanssa samaan aikaan ensireaktioni oli: “apua!”. Kuka nyt puhuisi ja miten kaikki järjestyisi? Meillä suomalaisilla taitaa olla huono tapa painaa itseämme alas ja ajatella, että ei meistä mihinkään ole. Muut aina taitaa kaiken paremmin. Tämä on kuitenkin yhdenlaista ylpeyttä, sillä turvaamme enemmän ihmisvoimaan kuin Jumalaan. Jumala kuitenkin osoitti minulle, että ajatukseni eivät olleet linjassa Hänen sanansa kanssa. Filippiläiskirje 4:13 sanoo “Kaikki minä voin hänessä, joka minua vahvistaa.” Jumalan tahto on käyttää meistä jokaista! Jumalan voima on meissä kaikissa uskovissa Pyhän Hengen kautta. Kyse on siitä, että me ymmärrämme mitä Jumala on laittanut sisällemme, keitä me olemme Hänessä ja pysymme kuuliaisena Hänen äänelleen. Omassa voimassa ei saa mitään aikaiseksi, mutta Jumalalle kaikki on mahdollista! Päätin lähteä matkalle tietäen, että minun tulee turvata Herraan kaikessa.

imgjan2018c03af.jpg imgjan2018d04ag.jpg
Evankeliointia lapsille
Nea rukoustyössä

Matkalla Jumala totisesti osoitti suuruutensa! Heti saavuttuamme suuntasimme nuorten leirin viimeiseen iltaan. Nuoret olivat janoisia Jumalan puoleen ja pyhä henki sai koskettaa monia. Pidimme Mamburaon nuorille myös kolmen päivän opetuslapseuskoulun. Opetimme uskon elämän perusasioita sekä miten vaeltaa puhtaudessa ja rakkaudessa. Pidimme outreacheja, eli ulospäin suuntautuvia tapahtumia joihin paikalliset nuoret osallistuivat tanssimalla ja käyttämällä omia lahjojaan. On tärkeää, että nuoret ymmärtävät, että Jumala tahtoo käyttää heistä jokaista. Olen niin iloinen siitä miten nuoret ovat saaneet kasvaa Jumalan tuntemisessa ja miten heidän määrä on saanut kasvaa. Outreachien kautta monet saivat antaa elämänsä Jeesukselle ensimmäistä kertaa ja seuraavaan sunnuntai kokoukseen osallistui kymmenen uutta nuorta. Mahtavaa, että kylvetty sana tuottaa hedelmää ja ihmiset tulevat nälkäisiksi ja janoisiksi Jumalan puoleen! Lisäksi saimme kuulla todistuksia miten ihmisiä oli parantunut erilaisista kivuista ja monet rohkaistuivat opetuksista. Kaikki kunnia Jumalalle!

Kokonaisuudessa matka opetti minua olemaan kuuliainen Jumalan äänelle. Jumala puhuu meille, meidän tulee vain kuunnella mitä Hän meille kertoo. Raamattu sanoo San. 3:5 “turvaa Herraan kaikesta sydämestäsi äläkä nojaudu omaan ymmärrykseesi”. Ei rajoiteta Jumalan suuruutta meidän omalla pienellä ajattelulla! Jumala pystyy tekemään monin verroin enemmän kuin osaamme itse edes kuvitella. Haluan rohkaista teistä jokaista luottamaan Jumalaan kaikilla elämän osa-alueilla ja kulkemaan rohkeasti eteenpäin!

imgjan2018e05ah.jpg imgjan2018f06aj.jpg imgjan2018g07az.jpg
Opetuslapseus kurssi Nuorten siunaus
Mamburaon Hosea-kirkko

Haluan kiittää myös Annea ja koko Hosean tiimiä mahdollisuudesta olla mukana Hosean työssä. Näiden muutaman vuoden aikana olen saanut kasvaa valtavasti! Filippiinit ovat auki Jeesukselle. Ihmiset ovat nälkäisiä Jumalan puoleen ja ihmeitä tapahtuu. Kiitos teille kaikille, jotka olette mukana tukemassa Hosean työtä. Osanne on arvokas!

Siunauksin, Nea

 

 

Lääkintämissiossa hoideltiin 450 potilasta. Vuokrasimme paikallisen linja-auton

kuljettamaan Gamotin mangya-heimolaisia Bulalacaon heimokirkkoomme, jossa

missio pidettiin, sillä monet lapset ja vanhukset olivat liian heikossa kunnossa

tehdäkseen matkaa jalan. Juuri nyt on flunssa-aika, ja monilla heimolaisilla on myös vikaa keuhkoissa. He asuvat vuorilla risumajoissaan, joissa on kylmää tällä hetkellä. Lisäksi heikko ravinto alentaa immuniteettia, joten kokonainen sairauksien kirjo oli meitä vastassa. Olen todella kiitollinen lääkärille ja hammaslääkärille. He raivasivat kiireiseen aikatauluunsa tilaa varta vasten Hosean lääkintämission tähden.

 

©2009-2020 Hosea Ministry International Ltd