Friday, February 21, 2020
Home Page Testimonies About Us Supporting Us Photos Videos Newsletters english Upcoming projects Contact Us

Hosea Ministry International

Uutiskirje
29.8.2012

hosea_finland_team.jpg
Osa Hosea Finland teamiä


UUTISIA

Rakkaat ystävät,


Tässä tulee taas viimeisimpiä kuulumisia Suomesta ja maailmalta.

KESÄKIERROS 2012 EUROOPASSA ON ONNELLISESTI OHI

Suomen-kierros oli tänä vuonna kauttaaltaan upea ja ilmapiiri erilainen kuin ennen. Herätyksen tuulet puhaltelevat pinnan alla odottelemassa, milloin Herra vapauttaa ne. Uskon, että sitä ennen käy puhdistuksen tuuli ja on alkanutkin jo. Se siirtää pois paikoiltansa niitä, jotka ovat asettuneet Jumalan suunnitelmia vastaan. On parempi tehdä parannusta nyt kuin odotella Ananiaksen ja Safiiran kohtaloa.

Tämä aika tulee silloin, kun Jumalan kirkkaus ilmestyy täysillä. Kun pimeys ja valkeus törmäävät yhteen, synneistä tulee näkyviä ja pahat teot tuodaan julki. Sana sanoo: "Jumalattoman riemu loppuu lyhyeen ja riettaan ilo on vain silmänräpäys". (Job 20:5 ), mutta Herra on luvannut, ettei Hänen puhdistettu kansansa joudu häpeään. ”Hän korvaa vaivan vuodet, jotka syöjäsirkka, tuhoojasirkka ja kalvajasirkka söivät.” ( Joel 2:25 )

Suomen-matkani viimeinen kokous oli tällä kertaa Hämeenlinnassa. Hämeenlinnalaiset yllättivät täysin avoimuudellaan - toki kokousväkeä oli saapunut paikalle myös muualta Suomesta. Kokouksen lopussa, kun juttelin tilaisuuden järjestäjän kanssa, katseeni kiinnittyi rakennuksen tiiliseinään, ja tuli tunne, että olin nähnyt tämän rakennuksen aikaisemminkin. Miksi ihmeessä se tuntui niin tutulta? Tiesin, etten ollut aikaisemmin käynyt siellä, ja Hämeenlinna oli myös aivan uusi alue kokouskiertueella. Mieleeni tuli yli 30 vuotta sitten näkemäni ilmestys Hämeenlinnasta. Siinä oli punatiilinen tehdasrakennus Vanajaveden luona, ja sen vieressä vartiotorni, jonka käsitin heti symboliseksi kuvaksi, ikään kuin viinitarhan vartijaksi. Ajattelin silloin, ettei tuollaista tehdasrakennusta edes ole Hämeenlinnassa, vielä vähemmän vesistön luona. Vartiotornissa vilisi pieniä otuksia, jotka ilkkuivat olevansa kaupungin vartijoita. Ilmestyksessä käteeni tuli kukkapuska, jolla aloin huiskia häiriköitä pois. Siinä tuiskeessa kukista jäi vain varret käteen, mutta pikku paholaisista päästiin eroon. En ymmärtänyt näkyä tuolloin, ja lopulta se katosi "delete-laatikkoon". Minulle kerrottiin Hämeenlinnassa, että rakennus on ollut tehdas ja sijaitsee Vanajaveden luona. Ja rakennus oli täsmälleen sama kuin vuosia sitten näkemäni! Ehkä tämä on alkua sille, mitä Jumala on kaupungissa tekevä. Kerron tämän rohkaisuksi hämeenlinnalaisille, sillä heidän kaupunkinsa on Herran suunnitelmissa. Tuskinpa Herra näytti minulle näyn vain viihteeksi, jotta saisin katsella palan kaunista Suomalaista maisemaa!

circle2012.jpg
meeting2012.jpg
Kansaa riitti kokouksiin
Salon kokous

UUUTISIA FILIPPIINEILTÄ

Tonttikaupoissa on nyt edetty siihen vaiheeseen, että koulun viereisen tontin ostamisesta on sovittu. Tontti käsittää 1200 neliömetriä ja on samankokoinen kuin nykyinen koulumme tontti. Hinnasta on neuvoteltu kesäkierroksen aikana ja saatu se lopulta edulliseksi.

Kerroin viime kerralla kaupungin hylätystä lentokentästä. Asia on ollut Jumalan kädessä: kaupunkiin on avattu lentokoulu, ja oppilaita on jo tullut Kiinasta, Intiasta ja Singaporesta. Mamburaon kaupunki avaa lentokentän ensi vuonna yleisöliikenteelle. Sanoisin tähän uutiseen: WAU!!! Rukouksiin on vastattu. Lentokentän myötä kaupunki kasvaa sen alkuperäisiin suunnitelmiin, jotka terrorismi sittemmin tuhosi. Kasvun tähden kaupungin keskusta siirtyy sinne, missä koulurakennuksemme on. Siellä rakennetaan nyt ahkerasti. Koulurakennuksemme oikeastaan loi uuden keskustan, ja rakennus on ollut kaupunkilaisten huomion kohteena alusta alkaen, kuin merkkinä uudesta aikakaudesta.


schoolcanteen2012.jpg flood2012.jpg
Koulun keittiön rakennustyöt
Tulva Aroman koulumme ympärillä

Aloitimme siis uuden työsaran ostamalla ensin maata, kun siihen tarjoutui tilaisuus. Miten saamme siihen rakennuksen, on arvoitus, mutta otimme uskossa riskin ja hyppäsimme myrskyävään veteen, olihan myös koulurakennus aikanaan päätä huimaava haaste Hosealle. Ajattelen, että itse asiassa jokainen lahjoittaja omistaa palan rakennuksesta. Kiitos, rakkaat ystävät! Pioneerihengellä saatiin kaikki valmiiksi ilman lainoja. Hanke onnistui, kun Herra oli pää-arkkitehtina. Ja kaikki alkoi pienistä puroista, joista on kasvanut suuri virta.

Matka takaisin Australiaan kulki Hong Kongin kautta. Siellä häiriköi sama taifuuni, joka teki tuhoja Filippiineilläkin. Hosea-alukset ovat myrskyjen vuoksi satamassa, samoin muut kalastusalukset. Kun ei ole kalaa, ihmisillä ei ole syötävää. Olemme ruokkineet Aroman koulukkaat Hosean lahjoitusvaroin, mutta sillä ei kovin pitkälle pötkitä. Erityisesti Aroman kylä on kärsinyt tulvasateista, ja monet mökit ovat kärsineet vahinkoja. Bambumaja ei pahemmin anna turvaa taifuunin tuulilta, ei edes suojaa sateelta tai peruslämpöä, mistä syystä monet lapset ovat olleet sairaina. Huono ruoka, vitamiinien puute yms. alentaa vastustuskykyä... mutta aina mennään eteenpäin askel askeleelta.

Uskon myös vakaasti Jumalan Sanaan, että Herra vie hankkeensa päätökseen. "Minä tiedän, että sinä voit kaikki ja ettei mikään päätöksesi OLE SINULLE MAHDOTONTA TOTEUTTAA." (Job 42: 2)

Siunauksin,

anne-sign.jpg

 

©2009-2020 Hosea Ministry International Ltd