Wednesday, February 19, 2020
Home Page Testimonies About Us Supporting Us Photos Videos Newsletters english Upcoming projects Contact Us

Hosea Ministry International

Uutiskirje
2.03.2013

anne_photo_201301a.jpg
UUTISKIRJE MAALISKUU 2013


UUTISKIRJE MAALISKUU 2013

Hei taas, rakkaat ystävät!

UUTISIA FILIPPIINEILTÄ

new_land_photo201301.jpg group_photo201301.jpg
Uusi tonttimme Hosea koulumme opettajia

Työ Filippiineillä on mennyt jälleen vauhdilla eteenpäin. Monien mutkien ja värikkäitten vaiheitten jälkeen Hosea osti lopulta 600 neliön suuruisen tontin Mindorosta. Tontti on nyt maksettu kokonaan! Tämä onkin saavutus, koska se on tapahtunut ilman pankkilainoja - teidän kaikkien ansioista. Tontti on parhaalla paikalla koulummevieressä. Olen sanonut joillekin filippiiniläisille ystävilleni, että suomalaiset ovat suorittaneethiljaisen maihinnousun Mindoron saarelle. Kiitos ystävät, pienistä puroista on kasvanut iso virta!

Usein pysähdynpohtimaan, miten kaikki on ollut mahdollista. Meillä eiole ollut tukenamme suuria kansainvälisiä järjestöjä tai valtion avustuksia,mutta se, mitä meillä on, on Jumalan siunaus tehdä sitä, mikä hyvää on,Jeesuksen kehotuksen mukaan, sekä runsas joukko niitä, joiden sydän on tässä työssä.

Matt. 10:42 "”¦ja kuka hyvänsä antaa yhdelle näistä pienistä maljallisen kylmää vettä hänen juodaksensa, opetuslapsen nimen tähden, totisesti minä sanon teille; hän ei jää palkkaansa vaille."

Tarkoituksemme on saada pääkoulumme niin omavaraiseksi kuin mahdollista uuden projektimme avulla, jotta voisimme avata useampia Hosea-kouluja köyhille lapsille ja tavoittaa mahdollisimman monia Kristukselle tämän kautta. Edellisellä Filippiinien matkallani suunnittelimme toimivaa rakennusta, jostakoko kaupunki voisi hyötyä. Toki kalastusaluksemme sekä koulummerakennustyöt ovat työllistäneet jo monia, ja uskon, että tuleva rakennus antaa työtä vielä useammalle. On tarvittu taivaallisia avaimia voittamaan kaupunkilaisten sydämet - ideoita, jotka lähtevät Isän sydämeltä. Puutteenalaiset ovat vuosikausia kuunnelleet poliitikkojen vaalipuheita, marxistiterroristien propagandaa ja traditionaalisten kirkkojen seremonioita, mutta mikäänei ole muuttunut. Ei ole ollut mitään, mikä olisi nostanut heidätpois ahdistuksen tilasta. Ensimmäisen kerran muutokset ovat todella koskettaneet heitä ja he ovat nähneet jotakin konkreettistatapahtuvan.

Onko meillä seuraavaan rakennusprojektiimme varoja? Ei ole vielä, mutta uskon tämänkin ihmeen tapahtuvan! Jos joku hanke on Herrasta, niin se menestyy. Usein tapaan slummilasten äitejä, jotka itkien sopertelevat kiitoksensa teille kaikille. Kyllä he ymmärtävät, ettei minulla itselläni ole henkilökohtaisia varoja tehdä tällaisia lahjoituksia. Itse asiassa ainoa, mitä minulla Filippiineillä on, on pääkoulumme yläkertaan rakennettu huone - yllätys, yllätys! – sillä sitä ennen jouduin pitämään majaa milloin missäkin.

Tämänhetkinen urakka on saada ennen kesäkierrosta valmiiksi uusi kirja, joka kertoo näkyjen ja ihmeiden maailmasta ja unien symboliikasta, sillä on alkamassa aika, jolloin yliluonnollinen tulee kuulumaan uskovan arkiseenelämään entistä tiiviimmin. Tästä aiheesta jatkan myös ensi kesän seminaareissa. Jumala tulee nostamaan uudelleen uskon pioneereja, jotka rakentavat rikkoutuneita
muureja kuntoon ja viitoittavat paluuta siihen, mitä entisajan uskon sankarit ja apostolit tiesivät.


Siunauksin, Anne

anne-sign.jpg


 

©2009-2020 Hosea Ministry International Ltd