KIRJALLISUUS

K0: Enkeleitä ja ihmeitä , 15€. Jälleen saatavana!

Ihmeet ovat kuin Jumalan kirkkaita kohdevaloja, jotka seuraavat evankeliumin julistusta. Jeesus käytti julistuksessaan ihmeitä osoittaakseen ihmisille, että Jumala on elävä ja toimii. Tämän pitäisi kelvata meille, jos se kelpasi Jeesuksellekin. Jumala vetää toisinaan huomion itseensä ihmeillä tiedottaakseen: "Hei, minä olen elävä; en ole mielikuvituksen tuotetta tai museotavaraa." Maailmankaikkeuden luojalla ei ole eläkeikää eikä viimeistä käyttöpäivää, joka olisi umpeutunut apostolisena aikana. Anne Miettinen Enkelikirjan toinen, laajennettu ja kokonaan uudistettu painos vie lukijan taivaalliselle matkalle. Tervetuloa mukaan! Taivaasta eivät aarteet lopu.

K2: Näitkö ihmeellisen unen? 15€. Jälleen saatavana!

Ajatuksia unien ja näkyjen kristillisestä tulkinnasta. Jumala on aina puhunut ihmisille unien kautta. Kirjassa on runsaasti esimerkkejä, kuinka Jumala on puhunut eri ihmisille unien kautta.

K1: Ihmeitä Filippiinien slummeissa. 15€. Loppuun myyty !!

Anne Miettinen jätti tutun ja turvallisen elämänsä kuvittajana ja taiteilijana ja seurasi Jumalan kutsua. Se vei hänet mm. Filippiineille, slummeihin ja kaatopaikoille, joissa miljoonat ihmiset elävät. Tämä kirja kertoo Annen jännittävän tarinan työstä slummilasten parissa ja siitä, miten Jumala teki mahdottomasta mahdollisen: slummilapsille on voitu aloittaa koulu toisensa jälkeen. Lue parantumisista ja taloudellisista ihmeistä, jotka ovat seuranneet Annea, kun hän on ottanut yksinkertaisia uskon askeleita luottaen Jumalaan. Tästä kirjasta ei vauhtia, huumoria ja jännitystä puutu. Se on loistava uskon tason kohottaja ja rohkaisija. Meille kaikille on annettu sama Pyhä Henki, ja me kaikki voimme luottaa siihen, että Jumala avaa ovet, kun me seuraamme Hänen kutsuaan. Erinomainen lahja niillekin, jotka eivät normaalisti tartu hengelliseen kirjaan! Kirja on saatavilla myös englanniksi, katso K2!

K3: Minun taivaani 10 € (Teksti Suomi, Englanti, Hebrea) Huomaa tämä on lastenkuvakirja. LOPPUUN MYYTY!

Kirja kertoo, millaista lasten taivaassa on. Anne Miettinen sai siitä ilmestyksen Herralta vuonna 1993. Hän on kuvittanut näkemänsä ja tekstittänyt sen taitavasti Raamatun jakeilla ja teksteillä. Kirja on kolmikielinen: suomi, englanti, hebrea.

K5: Kohteena atollit, Lähetysmatkoja Tyynenvaltameren saarilla. LOPPUUNMYYTY!

Vuonna 1983 näin ilmestyksen, jossa seisoin Australian kartan pohjoisosassa. Katselin merelle, jonka ulapalla näkyi saaria. Ne lähestyivät minua ja toisinaan ja olivat pian uintimatkan päässä. Näin itseni uimassa ensimmäiselle niistä. Saaret yhtyivät rykelmäksi, mutta jokainen säilytti oman kansallisen luonteensa. Hypin saarelta toiselle kevyesti ja kuulin äänen sanovan: "Minä annan sinulle atollit" Anne Miettiseltä uusi kirja: Mielenkiintoinen kertomus mitä tapahtuu, kun vastaa myönteisesti Jumalan kutsuun. Hyppää jännittävälle matkalle mukaan.

-------------------------------------------------------------------------------

Kesän 2019 äänitteet

S 32, Profeetallinen liikehdintä ennen Herran tuloa, ( 3 cd) 15€

1. Profeettojen ilmaantuminen alkuperäisille paikoilleen, 1 Kor. 14:1. 2. Profeetalliset esirukoilijat. 3. Jumalan antama uudistuksen aalto ja Iisebel henkiset paljastuu. 4. Elian henki paljastaa baalin profeetat, Ps. 18:28. 5. Yliluonnollisten ihmeiden ilmaantuminen.

-------------------------------------------------------------------------------

KESÄN 2018 ÄÄNITTEET

S 31: Jumalan läsnäolon voitelu elämässämme ( 7cd) 35€ (Risteyspaikka 2018)

Jumalan yliluonnollinen kyky annetaan sinulle voitelussa, kallisarvoinen ja välttämätön, saarnavoitelu, profeetallinen voitelu, parantamisen voitelu, voitelu vapauttaa, voideltu ylistys, ylistys tuo voitelun, pidä kiinni voitelusta, jne. Anne Miettisen innoittavaa opetusta elämän läheisesti.

Y 20: Kulje Pyhän hengen voitelussa (1 cd) 5€ Risteyspaikka 2018, Nathan Osnes

Luuk. 4:18-19. Sinulla on jo ylösnousemus voitelu. Monia todella rohkaisevia Herran töitä korottavia ihmeitä sisältävä innoittava julistus.

Y 21: Jumalan suojelu, huolenpito ja voima (1 cd) 5€, Risteyspaikka 2018, Nathan Osnes

Ps. 91: 9-16. Jumala suojelee antautuneita. Jumalan huolenpito, suojelu ja voima. Upeita kertomuksia, kuinka Herran enkeli on suojellut puhujaa omakohtaisesti. Rohkaisevia kertomuksia todellisesta Jumalan Pyhän Hengen avusta ja johdatuksesta koettelemusten kautta voittoihin ja uusiin tehtäviin.

-------------------------------------------------------------------------------

KESÄN 2017 ÄÄNITTEET

S 32, Profeetallinen liikehdintä ennen Herran tuloa, ( 3 cd) 15€

Kateus ja kilpailu, oletko menettänyt tuoreuden, herätys on haastavaa, jyvät ja akanat, virheiden metsästäjät, henkilökohtaisen muutoksen vuosi, meidän Iisakkimme, esirukouksenvuosi, enemmän yliluonnollista elämässämme.

S 30: Kutsu morsiamelle (2 CD) 10€ (Helsinki Siion 2017)

Henki kutsuu liikkeele: Korkea Veisu 2:10-13; 3:5. Esteri 4:13-14. Matt. 4:19-20

Y 17: Henkilökohtaisen muutoksen aika (1 CD) 5€

Yksittäinen äänite Helsingin Siion srk, 4.6.2017

Y 18: Anna lamppusi palaa 1 CD) 5€

Yksittäinen äänite Risteyspaikka srk, 30.6.2017

Y 19: Asioita joita et ole nähnyt (1 CD) 5€

Yksittäinen äänite Risteyspaikka srk, 1.7.2017

-------------------------------------------------------------------------------

KESÄN 2016 ÄÄNITTEET

S 28: Tunne sielunvihollisen strategiat (hengellinen sodankäynti) 6 CD, 30€ MP3 muodossa 20€ (1CD). Ilmoita tilatessasi kummassa muodossa haluat.

Opi tuntemaan vihollisen juonet, voiko sielunvihollinen lukea ajatukseni, voiko sielunvihollinen ottaa minut ennenaikaisesti pois, harjaannu sotimaan, halventavahenki, henk.koht. esteiden ylistys, ihmisen sydämestä lähtevä viha, loukkaantunut ihminen, sielunvihollisen toiminta alkaa viimeistään kun tehäväsi julkaistaan, Herrasta lähtevä hengellinen taistelu, tunnista heikkoutesi ja tiedä mitä Jumalan sana sanoo sinusta, voita epävarmuus, voitto mielenlinnakkeista MP3 muodossa 20€ (1CD). Ilmoita tilatessasi kummassa muodossa haluat.

Y 15: Vastusteletko Jumalan kutsua (1 CD) 5€

Yksittäinen äänite Risteyspaikka srk, 1.7.2017

Helsinki Risteyspaikka 18.6.2016

-------------------------------------------------------------------------------

KESÄN 2015 ÄÄNITTEET

S 27: Profeetallinen seminaari Helsingissä 2015, Auktoriteetilla on hinta. 35€ (9CD, perinteinen cd, kuuluu kaikissa soittimissa) tai MP3 muodossa 25€ (1CD). Ilmoita tilatessasi kummassa muodossa haluat.

Jumalan antama auktoriteetti kasvaa ylöspäin ja muuttaa, Itsesäälin kainalosauvat, Sanat satuttavat, Luova voima sanoissa, Haavojen kautta Auktoriteettiin, Miksi vainot kohtaavat, Kuka on todella lohduttajasi, Kannatko sielusi sairasvuodetta, Käännä kaaos hyvään, Vapauta aarre sisältäsi, Ylitä vaikeutesi haavat, Tasapaino haavojen kautta, Auktoriteetilla on hinta, Auktoriteetti lepää tottelevaisuudessa, Kulkeminen totuuden läpi, Myötätunnon etsijät.

Lisätietoa äänitteiden ja kirjojen sisällöstä:

Mauno Lappalainen

Tilaus

maunolappalainen1@gmail.com

Tai 044 5166725.

Tilaan seuraavat tuotteet

Tuotteiden koodit ja kpl-maarat

Haluan uutiskirjeen (ilmainen)

Tilaajan nimi

Osoite

Puhelinnumero

Sahkopostiosoite

Next page: Seuraavalla sivulla

Return to front page: Etusivulle