Saturday, May 18, 2024
Home Page Testimonies About Us Supporting Us Photos Videos Newsletters english Upcoming projects Contact Us

Hosea Ministry International

Uutiskirje
11.12.2023

dec2023img1at.jpg
UUTISKIRJE

Joulukuu

2023


HOSEAN UUTISKIRJE JOULUKUU 2023

Hosealla on meneillään vilkas joulukuu: Norjasta on vieraina Filippiineillä Nathan ja Anand, joka on Nathanin opetuslapsi, ja Suomesta Medical Missiossa on lääkäri Markus Lastikka. Missiossa on mukana kaksi paikallista lääkäriä sekä viisi hammaslääkäriä. Tämän kertainen lääkintämissio toteutui kahdella paikkakunnalla. Rukoustiimissä oli mukana Hosean pastori Billy Balsamo. jonka tehtävänä oli myös sielunhoito ja potilaiden evankeliointi. Jumala yllätti täysin lääkintämissiossa, kun Hän alkoi parantaa yliluonnollisesti potilaita erityisesti Markuksen osastolla. Jumala päätti tehdä lääkintämissiosta erityisen, ja Hän lähetti oman taivaallisen tiiminsä hoitamaan osan potilaista.

Ensin potilas tutkittiin, ja sen jälkeen hänen puolestaan rukoiltiin. Ensimmäiseen lääkintämissioon tuli myös Mangya-heimolaisia. Yksi potilaista tuki liikkumistaan kepeillä, mutta hän sai parantua jaloistaan ja kepit jäivät pois. Moni muukin sai parantua Jumalan kosketuksesta.

Toinen lääkintämissio pidettiin Mamburaossa, Hosea-koululla. Markus rukoili potilaan puolesta, jonka käsi ei liikkunut, ja tämän jaloissakin oli vikaa. Tämä henkilö kärsi myös epänormaalista hikoilusta. Rukouksen jälkeen käsi toimi normaalisti, jalat parantuivat ja epänormaali hikoilu loppui. Toinenkin keppejä tukenaan käyttävän vanhuksen jalat paranivat, eikä hän tarvinnut enää apuvälineitä. Erilaisilla ajoneuvoilla tuotiin koulumme ulkopuolelle vakavasti sairaita ihmisiä, jotka eivät pystyneet liikkumaan vastaanotolle asti. Markus tutki heidät ulkona ja rukoili paranemista.

dec2023img1a1.jpg

Naisen keho parani ja käsi joka ei liikkunut

Hosean työ on niin monimuotoista ja vuosien aikana laajentunut käsittämään erilaisia alueita, että kaikesta ei ehdi kertoa! Yksi niistä on vankilamissio: pyrimme tavoittamaan sellaisia alueita, joihin muut eivät ole menneet. Tällä kertaa oli vuorossa vankila, jossa on 640 elinkautisvankia. Koska alue on terroristialuetta, vartijat matkustivat mukana. Tässä syrjäisessä vankilassa ei ole julistettu evankeliumia aikaisemmin. Työ antoi upean tuloksen: sadat vangit tulivat uskoon! Jumala alkoi myös parantamaan näitä vankeja sairauksista. Entä sitten jatko-opetus vangeille? Hosean pastorit aloittavat Raamatun opetuksen uskoon tulleille. Tarvitsemme paljon esirukousta, jotta loputkin vangit saisivat kokea pelastuksen, samoin varoja, että voisimme auttaa vankeja käytännön avustustyössä. Jumalan Sana ja inhimillinen apu puutteenalaisille kulkevat yhdessä. Jumala rakastaa jokaista ihmistä, Hänelle jokainen ihminen on arvokas. Nyt on sadonkorjuun aika! Satoa on leikattava silloin, kun se on kypsä.

dec2023img2a1.jpg

Toinenkin mies parani jaloista

HOSEA-KOULUT:

Hosean koulut Filippiineillä viettivät perustamispäivän juhlaa, joka oli iso tapahtuma saaren pääkaupungissa. Marssimme läpi kaupungin ja tukimme hetkeksi liikenteen, sillä meitä oli toistatuhatta. Tämä on tilaisuus julistaa kaupungille Jumalan Sanaa, koska tilaisuus pidetään aina kaupungin konferenssiareenalla, josta kaikki lähialueella olevat ihmiset voivat kuulla kristillisen sanoman.

dec2023img3a1o.jpg  dec2023img4a.jpg

Hosea Tongan koulumme oppilas                           Perustamispäivä juhla Hosea koululla

Tongan koulussamme oli myös lukuvuoden päättäjäisjuhlat. Saimme kuulla hyviä uutisia entisistä Hosean oppilaista: Tongan suurimman lukion paras oppilas oli valittu pitämään juhlapuhe tilaisuudessa. Hän erityisesti mainitsi puheessaan Hosean kristillisen lähetyskoulun, joka on antanut hänelle hyvän alun koulumenestykseen. Samoin muut toisiin kouluihin sijoitetut Hosean oppilaat ovat aina olleet luokkiensa parhaita. Työmme ei ole ollut turhaa, vaikka olemmekin viime vuosina kokeneet vaikeuksia. En mene yksityiskohtiin, mutta taistelu olemassaolosta on käynyt kuumana. Se on koskenut myös muita yksityiskouluja, jotka ovat joutuneet lopettamaan. Olemme ainoa kristillinen koulu, emmekä luovuta. Koulumme johtaja Dorothy on kuin "Raamatun Deborah", ja hän on taistellut mahdottomat mahdolliseksi. Pyydän erityisesti esirukousta hänen puolestaan, että koulumme jatkuvuus olisi taattu.

Toteutamme Galatt 6:9 kehotusta: "Kun teemme hyvää, emmekä lannistu, niin ajan tullen saamme niittää, emmekä väsy."

Siunauksin

Anne

 

anne-sign.jpg

joulukerays2023.jpg

dec2023jouluimg01az1a.jpg

Lääkintämissiossa hoideltiin 450 potilasta. Vuokrasimme paikallisen linja-auton

kuljettamaan Gamotin mangya-heimolaisia Bulalacaon heimokirkkoomme, jossa

missio pidettiin, sillä monet lapset ja vanhukset olivat liian heikossa kunnossa

tehdäkseen matkaa jalan. Juuri nyt on flunssa-aika, ja monilla heimolaisilla on myös vikaa keuhkoissa. He asuvat vuorilla risumajoissaan, joissa on kylmää tällä hetkellä. Lisäksi heikko ravinto alentaa immuniteettia, joten kokonainen sairauksien kirjo oli meitä vastassa. Olen todella kiitollinen lääkärille ja hammaslääkärille. He raivasivat kiireiseen aikatauluunsa tilaa varta vasten Hosean lääkintämission tähden.

 

©2009-2024 Hosea Ministry International Ltd