Saturday, May 18, 2024
Home Page Testimonies About Us Supporting Us Photos Videos Newsletters english Upcoming projects Contact Us

Hosea Ministry International

Uutiskirje
14.05.2019

UUTISKIRJE

Toukokuu

2019


UUTISKIRJE TOUKOKUU 2019

Monien vaiheiden jälkeen Hosean koulut Papua Uudella Guinealla kukoistavat jälleen! Vaikka Hosean työ Papualla on ollut jo pitkään kokonaan paikallisten käsissä, papualaiset yhä toivovat yhteydenpitoa Hosean väen ja suomalaisten ystävien kanssa. Olenkin iloinen siitä, että nuori pastorimme Nathan on lähdössä pian Papualle. Silloin saamme varmasti runsaasti uusia kuulumisia Papualta. Tässä pastori Sauan Emeckin terveiset:

Tämä toukokuu on meille hyvin tärkeää aikaa, sillä järjestämme keräyksen uuden Hosea Kukas -koulurakennuksemme avajaiskustannusten kattamiseksi. Uuden koulurakennuksemme viralliset vihkiäiset ovat kesäkuussa Hosean pastori Nathan Osnesin vierailun yhteydessä. (Koulu on toiminut tontilla vanhassa rakennuksessa.)

Kukas Hosea -alakoulu sijaitsee Enga-maakunnassa Papualla ja on saavuttanut hyvät akateemiset tulokset toimintansa aikana. Olemme lukeneet uutiskirjeistä useista hyvistä asioista, joita Hosea Ministry tekee eri maissa. Monien elämä on muuttunut uskoon tulemisen tähden, ja Hosea on varustanut tulevaa sukupolvea palvelutehtäviin. Uskon, että Jumala on antanut Hosealle viisautta opettaa koululaisia Jumalan tuntemiseen.

Minulla on ilo ilmoittaa jälleen uudesta merkkipaalusta, jonka Papuan Hosea on saavuttanut: koulumme siirtyvät nyt ylemmälle tasolle. Olemme virallisesti anoneet maakuntamme kuvernööriltä lupaa laajentaa toimintaamme alakoulusta yläkouluun. Kouluillamme on niin hyvät akateemiset tulokset, että täytämme jo tähän vaaditut opetusministeriön vaatimukset. Virallinen lupa toimintaan myönnetään 25. kesäkuuta koulumme avajaisissa, joihin tulevat maakuntamme kuvernööri ja aluejohtaja parlamentista kunniavieraina.

Samalla tavalla kuin olemme rakentaneet Papua Uudelle Guinealle Hosea-seurakuntia, rakennamme myös Hosea-kouluja. Tämän johdosta Hosea Ministry on tullut tunnetuksi maakuntahallinnossa, ja siellä ollaan kiinnostuneita toiminnastamme. He haluavat olla yhteistyössä kanssamme.

may2019imgb1a.jpg  
Uusi Hosea koulu rakennus.

may2019img2a.jpg

Yksi opettajista

may2019img3a.jpg

Toimisto rakenteilla

Uusien luokkahuoneiden lopullinen kustannusarvio  on 45 000 Papua Uuden Guinean kinaa. Olemme saaneet hyvällä taloudenhoidolla ja kaikkivaltiaan Jumalamme avulla rakennuksen valmiiksi, mutta järjestämme vielä keräyksen.

Tulemme kertomaan teille kaikesta, mitä teemme Papua Uudella Guinealla.
Toivomme huolenpitoa, rakkautta, varjelusta ja opastusta Herrassamme Jeesuksessa Kristuksessa nyt ja iankaikkisesti!

Siunauksin,

png_letter_2019.jpg

Pastori Sauan Emeck

Hosea Engan kansallinen johtaja

 

Siunauksin, Anne


anne-sign.jpg

Lääkintämissiossa hoideltiin 450 potilasta. Vuokrasimme paikallisen linja-auton

kuljettamaan Gamotin mangya-heimolaisia Bulalacaon heimokirkkoomme, jossa

missio pidettiin, sillä monet lapset ja vanhukset olivat liian heikossa kunnossa

tehdäkseen matkaa jalan. Juuri nyt on flunssa-aika, ja monilla heimolaisilla on myös vikaa keuhkoissa. He asuvat vuorilla risumajoissaan, joissa on kylmää tällä hetkellä. Lisäksi heikko ravinto alentaa immuniteettia, joten kokonainen sairauksien kirjo oli meitä vastassa. Olen todella kiitollinen lääkärille ja hammaslääkärille. He raivasivat kiireiseen aikatauluunsa tilaa varta vasten Hosean lääkintämission tähden.

 

©2009-2024 Hosea Ministry International Ltd