Monday, April 22, 2024
Home Page Testimonies About Us Supporting Us Photos Videos Newsletters english Upcoming projects Contact Us

Hosea Ministry International

Uutiskirje
9.04.2019

img8apr2019news.jpg
UUTISKIRJE

Huhtikuu

2019


UUTISKIRJE HUHTIKUUSSA 2019

Hei, rakkaat ystävät!

Terveisiä Filippiineltä


Joskus on niin paljon tapahtumia, ettei tiedä, mistä päästä aloittaisi! Siksi
kerron lyhyesti vain muutamia. Trevor ja Birgit Majoinen vierailivat Mindoron saarella, jossa meillä oli opetuslapseuskurssi, pastoriseminaari ja kokouksia eri alueilla.

Hosea-seurakuntiin on liittynyt paljon uskoon tulleita, jotka ovat kokeneet parantumisen rukouksen kautta. Tieto parantumisista on mennyt eteenpäin, ja siksi sairaita tulee seurakuntiimme pyytämään apua. Herra on koskettanut parantavalla voimalla. Pyhän Hengen lahjat evankeliumin työssä tuovat sadon sisään. Pastori Billy Hosean Sablayanin seurakunnastamme ja nuorten ryhmä tekevät edelleenkin sairaala vierailuja. He käyvät rukoilemassa potilaille terveyttä, ja parantumiset ovat olleet merkittäviä.

apr2019img1a.jpg

Siunauksen Päivä kokous

Nathan Osnes Norjasta matkusti Filippiineille Trevorin jälkeen ja piti jälleen kerran
”Day Of Blessing” -tapahtuman kaupungin aukiolla, kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. Nathan sai radiosta jälleen lähetysaikaa kokousten mainostamiseen, lentolehtiset oli painettu, ja nuoret jakoivat niitä Mamburaon kaupungissa. Halli oli jo varattu meille, mutta kaksi päivää ennen tapahtumaa kaupunki perui varauksemme ja ilmoitti, että tilat annetaankin senaattorille, joka pitää vaalitilaisuuden Mamburaossa. Ei auttanut edes soitto saaren ylimmälle johdolle: senaattori on korkea-arvoisempi kuin me. Nathan totesi, että Jumala on kyllä senaattorinkin yläpuolella, ja alkoi rukoilla. Rukouksen jälkeen tuli yllätystieto: ”Vaalikiertue siirtyi toiseen kaupunkiin.” Hmm, outoa, sillä vaalitilaisuudet kyllä aina pidetään saaren hallintokeskuksessa!

apr2019img2a.jpg 

Pelastuneita ja parantuneita                     

apr2019img2b.jpg

Jumala parantaa särkyneen sydänmen

Päivää ennen kokousta Nathanin kurkku tulehtui. Ääni meni pääpuhujalta. Ettei elämä olisi liian helppoa, minustakaan ei ollut edes rukoilijaksi, sillä oma ääneni myös katosi avaruuden mustaan aukkoon. Kiitos Aussi-ystävien, jotka aloittivat rukousottelun, kokouspäivänä kaikki palautui normaaliksi ja kansaa alkoi tulla sankoin joukoin kokouspaikkaan, joka olikin kohta täynnä. Koko kaupungin väki oli lähtenyt liikkeelle, sairaita parantui ja taivaan valtakunta sai uusia jäseniä. Martin Luther Jr. on sanonut: ”To be a Christian without prayer is no more possible than to be alive without breathing.”

Kiitos myös Australian Canberran seurakunnille! Sain olla kauniissa kaupungissanne
naisten päivän puhujana ja parina muuna päivänä myös vierailla seurakunnassanne. Olette super-ihania! Ei edes tipahtaminen +37 asteen kuumasta +17 asteeseen ollut jäädyttävä kokemus niin kuin kuvittelin (tämä huumorilla). Teidän lahjanne Hosealle on otettu kiitollisuudella vastaan Filippiineillä. Voimme tällä lahjoituksella remontoida tulvassa ja taifuunissa vaurioituneen Aroman slummikylän koulumme. Kiitos myös monille yksityisille lahjoittajille, vaikka en erikseen teitä mainitse. Lahjoituksellanne olette kustantaneet ruoat sadoille lapsille. Vierailu Abrassa asuvan mangya-heimon luona kertoi paljon todellisuudesta, jossa ihmiset elävät: lapset kertoivat, etteivät olleet syöneet kahteen päivään. Nyt he saivat evankelumia ja ruoan. Abra on meille uusi heimokohde.

apr2019imge1.jpg 

Tongan Hosea oppilas

apr2019imge2.jpg

Oppitunti menossa

Tongan kuulumisia

Tongalla Vava’un saaren Hosea-koulumme on saanut kokea siunauksia yllättävältä taholta. Hyvin suuri osa oppilaistamme on mormonivanhempien lapsia. Mormonikirkko on suositellut kouluamme lasten vanhemmille, koska opetuksen taso
on meillä paras ja monet jo koulunsa päättäneistä nuorista tulevat Hosea-koulusta. Mormonikirkko lahjoitti koulullemme uudet tuolit ja pulpetit. He myös kiittivät kouluamme hyvästä vaikutuksesta, joka meillä on ollut Vava’un saarella. Vaikka olemme erilaisia uskon alueella emmekä ole mormoneita, he antavat arvoa kristilliselle opetuksellemme ja akateemiselle tasollemme. He ilmoittivat tulevaisuudessakin olevansa valmiita auttamaan, jos koulumme tarvitsee jotakin. Johtajaopettajamme Dorothy totesi tuntevansa syvää kiitollisuutta Jumalaa kohtaan kaikista siunauksista, joita olemme kokeneet. Herran Sana sanoo: ”Jos olemme kuuliaisia, saamme syödä maan hyvyyttä.” (Jes. 1:19)

                     

Siunauksin,

anne-sign.jpg

Lääkintämissiossa hoideltiin 450 potilasta. Vuokrasimme paikallisen linja-auton

kuljettamaan Gamotin mangya-heimolaisia Bulalacaon heimokirkkoomme, jossa

missio pidettiin, sillä monet lapset ja vanhukset olivat liian heikossa kunnossa

tehdäkseen matkaa jalan. Juuri nyt on flunssa-aika, ja monilla heimolaisilla on myös vikaa keuhkoissa. He asuvat vuorilla risumajoissaan, joissa on kylmää tällä hetkellä. Lisäksi heikko ravinto alentaa immuniteettia, joten kokonainen sairauksien kirjo oli meitä vastassa. Olen todella kiitollinen lääkärille ja hammaslääkärille. He raivasivat kiireiseen aikatauluunsa tilaa varta vasten Hosean lääkintämission tähden.

 

©2009-2024 Hosea Ministry International Ltd